perjantai 30. toukokuuta 2014

wildlife

Vaikka vaihtovuoden aikana pitää ottaa itseään niskasta kiinni ja alkaa huolehtimaan omista asioistaan, voi joskus heittää sen aikuisen viitan nurkaan. Lähdin siis tyhjentämään ajatuksia viime viikonloppuna ihanan Claran kanssa ja suuntasimme Christchurchin eläintarhaan, jossa meidän sisäiset lapset pääsivät valloilleen.




Päästiin ruokkimaan kirahveja, joista luonnollisesti tuli heti meidän suosikkeja. En ainakaan muista, että olisin koskaan nähnyt kirahveja, joten rakkaus syttyi ensisilmäyksellä. Orana Parkissa olevat kirahvit olivat todella uteliaita ja päivän paras kohta oli, kun yksi kirahveista veti eräältä mieheltä peruukin päästä ja pisti sen poskeensa :D ei siinä hirveästi pystynyt nauruaan pidättelemään!




Tarkotuksena oli saada otettua hyvä selfie, mutta vaikeaa oli, kun yhteistyökumppani ajatteli vain vatsallaan...









Vaikka rakastan eläintarhoja, välillä tulee aina pohtineeksi, miltä eläimistä oikeasti tuntuu. Onhan se totta, että monet Orana Parkin eläimistä ovat syntyneet eläintarhaan, eivätkä ole nähneet oikeaa luontoa. Voiko kukaan kuitenkaan olla onnellinen häkissä? Eihän esimerkiksi näiden leijonien kuuluisi maata maassa kaikki päivät, vaan päästä juoksemaan vapaana. Mielestäni Orana Parkin eläimillä on kuitenkin erittäin hyvät oltavat, vaikka häkissä asuvatkin.

Seuraavaksi on luvassa pidennetty viikonloppu, koska Queen's Birthday. Välillä täällä on todella kummallisia vapaapäiviä, mutta en valita! Lähdetään hostperheen kanssa vähän kauemmas täksi lomaksi, mutta lisää siitä ensi viikolla. 
Ja kaikille Suomeen hauskaa kesälomaa ja viimeisiä koulupäiviä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti