tiistai 13. toukokuuta 2014

back to Dunedin

Tuli tehtyä taas pikainen reissu Dunediniin! Tällä kertaa ehti sentään nähdä vähän enemmän kaupunkia (haha yliopisto ja museo), mutta rehellisesti sanottuna eipä Dunedinissa kyllä paljon nähtävää ole. 
Miksi siis Dunediniin? Koulu antoi mahdollisuuden kymmenelle seniori-oppilaalle lähteä Otagon yliopiston esittelypäivään. Haut yliopistoihin ja muihin jatkokoulutuspaikkoihin alkavat loppuvuodesta ja Otagon yliopisto on Uuden-Seelannin vanhin, isoin ja halutuin yliopisto. Muutama meistä mukana olleista on ihan vakavissaan hakemassa Otagoon, mutta suurin osa, mukaanluettuna minä, oli mukana vain koska 1. mahdollisuus päästä Dunediniin 2. vapaa koulupäivä :D



 Maailman jyrkin katu. Haha kuvittele vaan sitä, kun asuu tuolla ylhäällä ja yrittää pimeässä kävellä sinne korkkarit jalassa!



Asha, Sarah, Bailey, Clara, Akansha, Oume, Megan


Niin hämmentynyt, kun löysin "tervetuloa" etten ees tiedä mihin osoittaa... :D







Clara, Megan, Alex, Oume, (minä), Bailey, Sarah, Harley, Asha, Akansha

Sunnuntai meni melkein kokonaan ajaessa Dunediniin. Ehdittiin kävellä hetki kaupungilla ja illalla käytiin ravintolassa. Maanantai meni yliopiston luennoilla ja museoa kiertäessä. En niin hirveästi saanut yliopistosta irti, mutta olipahan kokemus ehkä tulevaisuutta varten. Parasta oli matkaseura! Usea tuosta kymmenestä hengestä kuuluu siihen porukkaan, jonka kanssa vietän aikaani koulussa ja vapaa-ajalla. Näitä ihmisiä tulee kyllä ikävä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti