perjantai 28. helmikuuta 2014

lantern festival

Viikonloppu taas edessä ja ei voi muuta sanoa, kun että onneks on! Ei hirveesti oo jäänyt viime aikoina aikaa lepäämiselle vaan kaikki päivät ihan täynnä ohjelmaa. Siihen sitten muun päänsäryn lisäksi päähän iskeyty se ajatus, että kotiinpaluu lähenee...
Tietenkin mä haluan tulla takaisin, mutta mun elämä on nyt täällä. Vanha elämä Suomessa tuntuu tosi kaukaselta ajatukselta. Ristiriitaiset tunteet kotiinpaluun suhteen, mutta kai se kuuluu tähän. Tai olisihan se aika surullista, jos vaan odottaisin lentoja takaisin kotiin koko vuoden. Ainoastaan mä en ole ainut, joka on tajunnut paluun tapahtuvan pian. Kaverit Uudessa-Seelannissa ovat tehneet omat laskunsa ja puhuvat nyt mun lähdöstä. Kiitos muistutuksesta vaan :D




Laitoin kamerasta kuvia koneelle pitkästä aikaa ja huomasin, että en ole kertonut mitään  parin viime viikonlopun tapahtumista.
Oon huomannut yhden erittäin positiivisen asian uudessa perheessä. Kun ei ole nuorempia lapsia, on helpompi lähteä hetken varoitusajalla Christchurchin ulkopuolelle. Pari viikkoa sitten lähdettiin sunnuntaiksi pieneen rantakylään Akaroaan. Kävin siellä viime vuonna jo ensimmäisen hostperheeni kanssa, mutta ahh kesä tuo parhaat puolet Akaroasta esille.







Viime viikonloppuna lauantai-iltana juhlitiin kiinalaista uuttavuotta. Mentiin hostien kanssa Hagley parkiin, jossa järjestetään kaikki isot tapahtumat Christchurchissa. Ilmeisesti kiinalaiset juhlivat uuttavuottaan aina lyhtyjuhlilla. Koko puisto olikin koristeltu lyhdyillä, joita sijaitsi aina puiden oksilta joen pintaan asti.  Toikin oli sellainen tapahtuma, johon en koskaan Suomessa pystyis osallistumaan, eli upeeta että täällä saa siihen mahdollisuuden :)

Hauskaa viikonloppua kaikille, kunhan vaan selviitte siitä pejantaista ensin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti