sunnuntai 16. helmikuuta 2014

mairehau games

Viikon päätti perjantaina pidetty Mairehau games. Kyseessä on jokavuotinen urheilutapahtuma, jolla koulun oppilaat keräävät pisteitä omalle talolleen ja pääsevät kisaamaan toisiaan vastaan. Osallistumalla aktiviteetteihin saa aina pisteen ja jos vielä menestyy, tulee pisteitä enemmän. Vuoden lopussa yksi taloista voittaa mestaruuden. Pisteitä kerätään siis myös muilla tapahtumilla läpi vuoden, eikä vain Mairehau gamesin aikana. Taloja on neljä ja jokaisella on oma värinsä: punainen,sininen, keltainen ja vihreä. Itse kuuluun Whaka Tiaan, jonka väri on sininen.



Team Blue!


Year 13 oppilaana mulle lankesi järjestelytehtäviä ja olinkin melkein koko päivän pituushyppypaikalla mittaamassa tuloksia Margaretin ja Akanshan kanssa. Tosi tyypilliseen uusiseelantilaiseen tapaan aamulla satoi vettä kaatamalla ja kymmenestä eteenpäin paistoi aurinko kirkkaalta taivaalta. Yllätysyllätys, tosi eevimäiseen tapaan paloin taas. Vaikka seisois selkä aurinkoon päin koko päivän, niin jotenkin ne säteet porautuu naamaan...






Ja vielä loppuun kuva meistä kolmesta, jokaisella eri talo edustettuna! Vasemmalla on Risa Japanista ja oikealla Oume Thaimaasta. En tuu koskaan kokemaan sitä, millaista on olla ainoana vaihtarina hostperheessä. En mä toisaalta tiedä, olisko se sitten niin erilaista. Kun on vaihtarisiskoja pystyy jakamaan ilot ja murheet. Aina löytyy tukea ja joku, joka haluaa lähteä kokeilemaan kaikkea uutta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti