lauantai 8. helmikuuta 2014

february

Mut sai melkein niskasta raahata takaisin kouluun ja itkin myöhäisten aamujen ja pitkien iltojen perään. Todella monet mun kavereistani lähtivät pois koulusta ja ajattelin ettei tästä vuodesta tulisi yhtään mitään. Ehkä koska lähdin niin huonolla tuulella kouluun, huomaan nyt olevani iloisempi siellä kuin viime vuonna. Vaikkei asiat ole koulussa samalla tavalla kuin viime vuonna ei se tarkoita, etteikö ne voisivat olla jopa paremmin. Viimeisen vuoden oppilaana saan todella monia etuja ja pääsen osallistumaan aktiivisesti koulun toimintaan. Hassua sinänsä, en oo koskaan ollut kiinnostunut osallistumaan Suomessa oppilaskuntaan tai muihin vastaaviin ryhmiin. En tiedä, ehkä mä yritän jotenkin jättää jälkeni kouluun tai tehdä vaan mahdollisimman paljon kaikkea ennen kuin lähden. Olen yksi kymmenstä oppilaasta, jotka päättävät Mairehaun koulun urheilutapahtumista, sekä teen Margaretin kanssa koreografiat koulun musikaaliin, joka esitetään toisessa jaksossa. Kaikkea hienoa siis luvassa syylukukaudelle!


Paikallisten kanssa voi välillä olla vaikeaa luoda hyviä kaverisuhteita. Koulussa mulla on paljon kavereita kenen kanssa viettää aikaa, mutta vapaa-ajalla seuraa on vaikeempi löytää. Margaretin kanssa meillä alkoi heti sujumaan hyvin, koska hän on asunut täällä vain vuoden myös, joten löydettiin heti toisemme. Nyt, kun asun uudessa hostperheessä niin ollaan melkein naapureita ja pystytään pelastamaan toisemme aina tylsyydeltä.



Sitä sanotaan, että Uudessa-Seelannissa voi kokea parin päivän sisällä kaikki neljä vuodenaikaa. Juu, tiistaina tuskailin 33 asteen heteessä ja keskiviikkona satoi vettä ja lämpötila vain 12 astetta. Piti rehellisesti ihan pistää talvitakki päälle, kun lähdin hallille uimaan. 

New Brightonissa oli tänään julkinen sandcastle-kilpailu, jota käytiin katsomassa Alexan ja Lonen kanssa. Linnojen seasta löytyi muutamia upeita hiekkaveistoksia. Ennen New Brightoniin menoa vietettiin kolme tuntia etsien uutta hajuvettä Lonelle, eli pitkä päivä takana. Tänään tiedossa siis vain leffojen katselua ja rentoutumista. 





2 kommenttia:

  1. Meillä täällä toisella puolella on kevätlukukausi menossa....

    I

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mikä tarkoittaa, että kesäloma on lähempänä!

      Poista