lauantai 15. helmikuuta 2014

blue skies and castle hills

Viime viikonloppuna ajettiin vuorille paikkaan nimeltä Castle Hill. Kyseessä on sama paikka, jossa kävin kesälomalla samalla reissulla, kun olin Hokitikassa. Nyt käytiin hostperheen kanssa kävelemässä enemmän ja mentiin myös sisälle luoliin. Se oli aika mahtava kokemus! En tiedä, onko suomen kielessä joku sana cavingille (tulee ainoastaan mieleen luolailu..). Joka tapauksessa käveltiin luolien sisällä, joissa virtasi vuorilta tulevaa vettä. Välillä vettä oli vyötärölle asti ja välillä vain nilkkojen korkeudelle. Haastavaksi sen teki se, että vesi virtasi voimakkaasti jatkuvasti. Eikä se, että lopulta meillä oli enää kaksi toimivaa taskulamppua hirveästi auttanut liikkumisen kanssa. Hukattiin yhteensä myös neljää kenkää veden vietäväksi haha. Kaikien kaikkiaan oli kyllä mahtava päivä hostperheen kanssa :)




Oon kyl ihan hyvä kiipeemään paikkoihin, mut toi laskeutuminen ei suju aina ihan suunnitelmien mukaan...:D


Oume, Risa sekä Josie ja Murray




Torstaina koulun peer supportit eli tutorit (ja minä) mentiin Kaiapoihin uusien year 9 oppilaiden kanssa. Lähinnä johdettiin kaikkia tutustumisleikkejä ja pyrittiin luomaan yhteishenkeä heidän välilleen. Muutamaa poikkeusta lukuunottamatta täytyy sanoa, että ovat nokkavia ja aivan täynnä itseään. Onnea opettajille vaan. Onneksi year 13 oppilailla oli sentään hauskaa :D


Niin järkyttävän pitkä viikko täynnä ohjelmaa. Liityin Pacific island-ryhmään koulun alkaessa. PI-ryhmä koostuu oppilaista, jotka haluavat opetella Cook-saarten ja Samoan tyypillisiä tansseja, lauluja ja kulttuuria. Treenejä on kolme kertaa viikossa koulun jälkeen sekä parilla lounastauolla myös. Oon tosi innoissani siitä. Mun mielestä on ihana kokea jotain sellaista, mitä Suomessa ei voi kokea. Samalla oon kuitenkin niin väsynyt, että tekisi mieli nukkua koko viikonloppu putkeen.

Toivottavasti kaikilla oli ihana ystävänpäivä ja onnee kaikille ystäville, jotka tanssivat wanhat!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti