keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

surfing

Syysflunssa ehti sitten iskea muhun juuri ennen rokotuksia. Pari viime päivää oon maannut kotona ja lepäilly. Valitsin kyllä ihan loistavan ajankohdan olla kuumeessa. Christchurchissa on satanut putkeen viimeiset 72 tuntia ja tuuli lennättänyt veneitä kumoon ja trampoliineja yli aitojen. Keskiviikko-aamuna tulikin sitten ilmoitus koulusta, että tänään pysytään kotona tulvimisen vuoksi. Kävin Risan kanssa aamupäivällä ulkona ja ei tarvinnut kävellä kuin meidän kotikadulla niin todettiin, että juu ihan hyvä ettei tarvitse mennä kouluun. Vettä oli ajoittain melkein polviin asti. Kanootti siihen tarvittais, jos kouluun haluis mennä...

Viikonloppuna oli kuitenkin ihan sää ja käytiin Risan ja Oumen kanssa surffaamassa. Saatiin oppitunti kahdeksi tunniksi ja sen jälkeen saatiin vielä pari tuntia treenata keskenämme. Surffaaminen oli yksi niistä must to do-asioista Uudessa-Seelannissa. Check! Vaikeempaa se oli, mitä kuvittelin. Oon kuitenkin tanssinu koko ikäni niin jonkin sortin tasapaino pitäisi olla, mutta hahaha ajattelin aluksi, että tästä ei tuu yhtään mitään. Huipputunne, kun lopussa pääsi seisomaan laudan päälle ja pidettyä sen tasapainon!












Joillain varmaan kuvitelmat olivat, että mentiin jossain kymmenien metrien aalloissa ihan mestareina. Ei ihan kuitenkaan :D Vaikkei kuvista sitä pysty sanomaan niin oli aallot pari metriä korkeita kuitenkin ja se oli ihan riittävä. Ei sitten muuta, ihan tälläinen pikapostaus vain! Vapaapäivän kunniaksi varmaan sitten leffoja ja kaakaota :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti