torstai 7. marraskuuta 2013

summer holiday

On ollut vähän isompi tauko tässä kirjoittelemisessa. Päivät vaan kuluvat niin nopeasti, ettei koulun jälkeen ole ollut aikaa istua koneen ääreen ja iltaisin on niin väsynyt, että haluaa vain mennä nukkumaan. Nythän sitä aikaa sitten on runsaasti, sillä KESÄLOMA alkoi eilen! Toivotaan ettei kesälaiskuus vain yllätä..



Yleensä lasken päiviä lomien alkuun, mutta tällä kertaa ei ollut tarvetta sille. Odottelen edelleen lumen tuloa ja ilmojen kylmenemistä. Täytyy vain hyväksyä, että nyt ei tule niin käymään. Viimeisenä koulupäivänä meillä oli Senior Awards Ceremony, jossa palkittiin ansioituneita senioreita. Samantyyppinen juhla kuin Suomessa kevätjuhla. Eilinen oli viimeinen päivä year 13 oppilaille, mutta myös muille vaihtareille. Kyyneleiltä ei vältytty. Mulla itsellä oli yllättävän rauhallinen olo, koska tiedän palaavani. Tiedän myös näkeväni muut Mairehau high schoolin vaihtarit ennen vuoden loppua. Koulun lopettavista senioreista vain muutama lähtee pois, joten näen näitä kavereita vielä monta kertaa ennen kotiinpaluuta.





 Tiistai-iltana koko Christchurch (tai ainakin siltä se tuntui) kokoontui New Brightoniin katsomaan Guy Fawkes ilotulituksia. Koko traditio on saanut alkunsa 1600-luvulla, kun kuningas pelastui salaliittolaisten murhayritykseltä. Guy Fawkes oli yksi murhayrityksestä tuomituista. Edelleen tätä päivää juhlitaan ympäri Uutta-Seelantia ja Isoa-Britanniaa.





Gonna miss this cutie next year!! haha

Anyways, kauheasti terveisiä Suomeen ja jaksamisia pimeisiin aamuihin ja iltoihin ;)

1 kommentti:

  1. http://australiatimetogo.blogspot.com.au/2013/11/haaste.html Moi ! Haastoin sut kertomaan vähän lisää itsestäsi :D käy kurkkaamassa mun blogista lisää:D

    VastaaPoista