keskiviikko 13. marraskuuta 2013

chilled days

Kuka muistaa, että joku kesäloma olisi alkanut kauniilla ilmalla ja aurinkoisilla päivillä? Ei kukaan. Ei se mitään, koska Uuden-Seelannin kesäloman alku ei ole mitenkään erilainen. Enpä kuitenkaan valita, voisi asiat olla huonomminkin. Ettei tä mene taas ihan säästä puhumiseksi niin vähän viime päivien tapahtumia!

Christchurchissa on meneillään Show week, joka sisältää kaikenlaisia kulttuuritapahtumia kuten mm. muotinäytöksiä, konsertteja, laukkakisoja yms. yms. Suurin osa tapahtumista on kuitenkin vain yli 18-vuotiaille, joten oma osallistumisprosentti jää vähän pienemmäksi. Perjantaina olin kuitenkin Lonen ja Alexan kanssa ns. avajaismarkkinoilla. Olisi voinut olla ihan kiva tapahtuma, mutta vettä alkoi satamaan, joten lähdettiin pois aika nopeasti. Ja yllätysyllätys aloin taas puhumaan säästä..:D







Bongasin yhdestä kaupasta! Ajattelin jopa oikeasti ostaa tuon, koska hei Uudesta-Seelannista ostettu Marimekko-tuote, mutta ehkä löydän parempiakin joululahjoja :D

Lauantaina käytiin katsomassa jalkapalloa Kaeden ja Ashleigh-Jo:n kanssa. Wellington Phoenix vastaan Perth Glory. Häpeäkseni täytyy myöntää, että en ole (VIELÄKÄÄN) nähnyt yhtään rugby-ottelua, mutta jalkapalloa olen käynyt katsomassa muutamaan otteeseen.






Huomenna lähdetään hostperheen kanssa leireilemään Kaeden toiveesta. Hänellä on tosiaan lähtö edessä joulukuun alussa. Hostperheen luona on kauhea kaaos, kun Kaede pakkaa ja heittää tavaroita pois ja loput perheestä suunnittelee autojen myyntiä, talon vuokraamista, viisumeita yms. yms. Se on tarttunut myös muhun ja yritän aina muistuttaa itseäni, että pakkauskriisi on mulla edessä vasta myöhemmin. Host-veli sanoi, että pitäähän mun myös pakata, kun vaihdan perhettä. Haha, mun taktiikka on vain heittää kaikki tavara muovipusseihin, mikä ei mahdu matkalaukkuihin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti