maanantai 18. marraskuuta 2013

camping

Perjantaina oli yleinen lomapäivä kaikille, joten lähdettiin hostperheen kanssa telttailemaan pitkäksi viikonlopuksi. Kohteena oli Okains Bay lähellä Akaroaa. Ei ollut mun ensimmäinen kerta telttailemassa, mutta en ole Suomessa perheen kanssa ollut kunnolla retkeilemässä varmaankaan ikinä. Yhdeksän ihmistä (hostperhe+yksi heidän vanha aikuis-vaihtari, joka on Uudessa-Seelannissa vierailemassa) vaatii ihan älyttömästi tarvikkeita kahdeksi yöksi! Kaksi campervania ja peräkärry riittivät juuri ja juuri. Viltit ja makuupussit heitettiin vielä lopuksi meidän päälle, ennen kuin päästiin lähtemään.

Torstaina ei paljon muuta ehditty tekemään kuin pystyttää teltta. Mutta en ole ikinä nähnyt sellaista tappelua tässä hostperheessä kuin teltasta ja nukkumispaikoista saatiin aikaan! Kaikki siis nukuttiin yhdessä samassa teltassa, jossa oli kolme erillistä pientä "huonetta" ja keskellä isompi "huone". Anteeksi köyhä selitykseni :D Joka tapuksessa Mackenzie ei voinut nukkua tyttöjen kanssa, hostisä ei puolestaan suostunut tekemään yhdestä huoneesta poikien nukkumistilaa ja itse asiassa kukaan ei halunnut nukkua Mackenzien kanssa, koska hän puhuu unissaan. Alunperin oltiin suunniteltu, että minä, Kaede ja AJ nukutaan yhdessä, mutta tila ei riittänyt meille kolmelle. Kaede puolestaan halusi nukkua erillisessä huoneessa, koska sen lisäksi että Mackenzie puhuu unissaan, kaikki loput kuorsaavat tai metelöivät muulla tavalla öisin. Kukaan ei puolestaan oikein halunnut nukkua keskellä. Haha, no loppujen lopuksi minä ja Mackenzie päädyttiin sitten nukkumaan keskelle. En tiedä muista, mutta minä sain ainakin todella hyvät unet molempina öinä!







Innostus oli ihan käsin kosketeltavissa :D


Perjantaina käveltiin ja käveltiin ympäri Okains Bayta ja käytiin kajakoimassa, sekä kuten jokaisella retkellä on tapana grillattiin vaahtokarkkeja ja makkaraa illalla.





Häpeäkseni pitää myöntää, että talvitakilla kuljin koko perjantain...




 Lauantaina sää oli paljon parempi ja merivesikin oli lämmintä. En mennyt kajakoimaan lauantaina, koska jäin vahtimaan nuorempia hostsiskoja, jotta nekin henkilöt jotka eivät olleet kajakoimassa perjantaina pääsisivät nyt. No eikös vaan he sitten bonganneet delfiinejä ja nähneet hylkeitä viereisessä lahdessa. Se siitä uhrautuvaisuudesta...






Oli kaiken kaikkiaan aivan mahtavaa viettää aikaa mun ihanan hostperheen kanssa! Kaikki odottavat koko ajan jännityksellä uutta tietoa Englannista. Edelleen asiat ovat avoimia ja paljon on tehtävää, ennen kuin lentoja voidaan alkaa ostamaan. Vaikka olen koko ajan tiennyt, että he lähtevät alkaa nyt tulla olo, että ei vielä!! Pää pystyssä kuitenkin mennään. Uusi hostperhe voi olla ihan yhtä ihana tai jopa parempi :)


1 kommentti:

  1. Olen ajatellut, että kesä maalla ja hyvä seura riittää sinulle. Pyrin jatkossa järjestämään leireilykokemuksia.

    Isä

    VastaaPoista