sunnuntai 6. lokakuuta 2013

holidays

Tällä hetkellä en keksi parempaa tapaa viettää lomapäivää (tai päivää ylipäätään) kuin istua rannalla kavereiden kanssa ja nauttia auringonpaisteesta. Ihan vain tälläinen lyhyt informaatio, mitä teen tällä hetkellä sinne teille viilenevään Suomeen :D

Ensimmäiseen lomaviikkoon on kuulunut vähän kiertelyä Eteläsaarella hostperheen kanssa. Käytiin Hanmer Springsissä, joka on ilmeisesti se paikka, jonne kaikki lapsiperheet suuntaavat lomiksi. Kuumat lähteet ovat kaikkien suosikki, mutta en itse ymmärrä miten jotkut voivat viettää siellä kokonaisen viikon. Sama kuin istuisi joka päivä kylpyammeessa. Onneksi me emme olleet Hanmerissa kuin vain yhden päivän. Kuumien lähteiden lisäksi vaellettiin läheiselle "kukkulalle", kuten hostperhe sitä kuvaili. Yllättäen näkymät olivat taas upeat! Suomessa ei tälläisiä paikkoja näe, mikä on ehkä yksi syy miksi tuijottelen näitä maisemia aina suu auki.




Ajettiin myös Akaroaan, joka sijaitsee Christchurcin alapuolella. Vaikka päivä ei ollut sään puolesta paras mahdollinen (VAIN 17 astetta ja puolipilvistä haha) rakastuin paikan tunnelmaan. Pieniä lomamökkejä ja putiikkeja joka puolella.









Pakko kunnioittaa hostperhettä, jolla on jo neljä lasta ja sitten ottaa vielä kaksi vaihtaria saman katon alle! Valitettavasti hostperheeni muuttaa Englantiin vuoden lopussa ja joudun vaihtamaan perhettä. Tällä hetkellä se tuntuu kurjalta ajatukselta, koska tämä perhe on ollut aivan täydellinen. Saattaa johtua siitä, että se on melkein täydellinen kopio omasta perheestäni, jolloin tunnen oloni onnelliseksi ja turvalliseksi. Toinen hostperheeni voi olla täysin erilainen, esimerkiksi ei ollenkaan lapsia. Toisaalta onhan sekin sitten taas kokemus! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti