tiistai 24. syyskuuta 2013

formal

Lauantaina vietettiin senioreiden (year 12 & 13) tanssiaisia eli formalia. En tiedä, voiko formalia ja vanhojen tansseja verrata keskenään, mutta koska muutakaan vertailupohjaa ei ole niin käytän vanhoja sitten. Ensinnäkin kyse ei ollut 'tanssiaisista'. Kukaan meistä ei ollut opetellut cicapoa kuutta kuukautta. Eikä kyllä kukaan mitään muutakaan paritanssia tanssinut. Musiikista vastasi aivan mahtava dj ja oppilaat ja osa opettajistakin reivasivat ihan kunnolla. Formal maksoi 90 dollaria, joka on n. 55 euroa. Noilla kuluilla katettiin tanssipaikan vuokra, tarjottiin seisova pöytä, maksettiin dj:lle ja kuvaajalle. Sen lisäksi saamme valita otetuista kuvista kaksi ilman lisäkuluja.

Erilaista, mutta jotain samaakin. Oppilaiden panostus itseensä oli ihan huikeaa. Jotkut teettivät mekot, mutta useimmat ostivat sen vaatekaupoista. Ehkä suurin ero, mitä huomasin, oli pukeutumisessa. En ole ikinä nähnyt vanhoissa kellään lyhyttä mekkoa, mutta formalissa noin puolella tytöistä oli lyhyt mekko. Mun oma mekko Suomesta ehti saapua tänne ennen formalia, joten pääsiin siitä stressistä eroon ennen lauantaita.



Formalin teemana oli Enchanted.




Lauantai-päivä vietettiin tietenkin kavereiden kanssa valmistautuen iltaa varten. Special thanks to Anna for doing my make-up!




Lisään myöhemmin niitä kuvaajan ottamia "virallisia" kuvia, kun saan tilattua ne koululta. Itse kun olen ensinnäkin laiska ottamaan kuvia ja toiseksi kuvat, joita otin ovat tälläisiä kännykkällä otettuja.  Kokemuksena ihan mahtava ja tutustuin taas ihan uusiin ihmisiin. Koulun alue on niin laaja, että ihmiset hukkuvat sinne ja koska välitunteja ei ole samalla tavalla kuin Suomessa, ei kaikkia ehdi näkemään niin paljon. Täytyy myös myöntää, että joidenkin naamoja näin ensimmäistä kertaa...Hieman noloa, mutta kuten sanoin ihmiset hukkuvat kouluun helposti! Kaiken kaikkiaan ilta oli mahtava!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti