torstai 15. elokuuta 2013

take it easy


Koko viikko on mennyt ihan hujauksessa, taas. Viimeiset pari päivää ovat olleet todella upeita. Tänään oli melkein 20 astetta lämmintä! Täällä talvisessa Uudessa-Seelannissa on melkein lämpimänpää kuin teillä siellä Suomessa. Vähän harmittaa, kun aurinkoiset tunnit kuluvat koulussa ja kotiin päästyä aurinko alkaa jo laskea. Vihdoinkin kuitenkin tuntuu, että koulussa tapahtuu jotakin eikä vain istuskella tunneilla. Performing arts-tunneilla ollaan alettu tekemään koregrafiaa Michael Jacksonin biiseihin. Suomessa tanssin balettia ja jazzia, joten on ihanaa tehdä muuntyylistä tanssia välillä. Liikunnassa on meneillään leadership skills-jakso, eli saamme pitää liikunta-tunteja nuoremmille oppilaille. Liikunnassa on ihanaa, kun kaikki ovat täysillä mukana kaikessa ja kukaan ei ota virheitä tai tappioita vakavasti. Take it easy.

Osallistuin koulun kuoron kanssa tiistaina Pop Festivaliin. Jos joku on joskus katsonut Gleetä, niin Pop Festival oli kuin suoraan Gleen laulukilpailuista. Laulut olivat moderneja ja monilla kuoroilla oli koreografiatkin. Yleisö lauloi mukana ja fiilis oli ihan huikea! Päivälle kiersimme eri työpajoissa, joissa meille opetettiin mm. miten laulusta luodaan esitys.

Täytyy odottaa, että kolmas jakso loppuu, koska sen jälkeen kiwit aloittavat kesäurheilun ja mulla on mahdollisuus osallistua koulun joukkueisiin. Sitä ennen pitää vaan vähän lenkkeillä ettei ihan laiskistu (läskisty). Vähän on tullut jo ikävä ruisleipää, kun tuntuu että kiwien vaaleat paahtoleivät katoavat vain syönnin jälkeen ilmaan. Host-perhe oli onneksi ostanut seesamileipää, joka helpottaa mun ikävää vähän :D

Välillä oon tosi hämmästyny, miten paljon kiwit tietää Suomesta. Okei on mulle ehdotettu Suomen sijainniksi Amerikkaakin. Tosi monet osaavat kuitenkin sijoittaa Suomen oikeeaan paikkaan. Joku myös kysyi, että eikö suomi ja unkari ole sukulaiskieliä. On mulle tultu näyttämään Kimi Räikkösenkin kuvaa pariin otteeseen! Kuitenkin meidän tavat, erityisesti erilainen koulunkäynti hämmästyttää monia. Host-isän ikuinen vitsi on meidän sauna-kulttuuri! Jokainen vieras, joka käy host-perheessä saa kuulla, miten me käymme saunassa ja sen jälkeen juoksemme järveen tai lumeen kierimään!



Käytiin katsomassa viikonloppuna 'yöpalloa'.



It's moments like these u need Minties!


Piti lisätä kuva shoppailureissulta ihan vaan järkyttämään isää :D älä huoli, en mene konkurssiin shoppailujen vuoksi





Koittakaa nauttia mahdollisimman paljon aurinkoisista keleistä, minkä koulultanne ehditte and remember to take it easy!

6 kommenttia:

  1. ihanaa et siel on alkanu kans tapahtua ! :D Täälläki alkaa tulee jo niin pal lämpeepää ja mä meinaan nyt jo läkähtyy tänne xd pidä hauskaa !<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. uuuh en tajuu, miten kestät olla siel sit kesällä! sä kans! <3

      Poista
  2. Itse olen lähinnä huolissani omasta konkurssistani:_)))

    I

    VastaaPoista
  3. Löysinpäs tän ihanan blogin viimein! Pidä hauska ja elämyksellinen vuosi, kuulostaa jo nyt tosi hyvältä. Terveisiä Portsasta!

    Kreetta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. pidän ehdottomasti! terveiset kaikille takaisin :)

      Poista