torstai 17. huhtikuuta 2014

the end of term one

Ensimmäinen jakso koulussa on ohi ja seuraavaksi tiedossa on kahden viikon loma. En varmaankaan ehdi hirveästi postailla sen aikana, koska en vietä kuin muutaman päivän Christchurchissa. Heti perjantaina lähden hostperheeni kanssa kiertämään eteläsaarta viikoksi. Ajamme länsirannikkoa pitkin Dunediniin asti, jonka jälkeen suuntaamme itärannikolle. Itärannikolla teemme kolmen päivän vaelluksen ja sen jälkeen menemme vielä Queenstowniin muutamaksi yöksi. Seuraavaksi viikonlopun ehdin viettää Christchurchissa, mutta tiistaina menen pohjoissaarelle Hamiltoniin vaihtarijärjestöni kanssa. Ihana päästä tapaamaan taas kaikkia niitä ihmisiä, joihin tutustuin kesälomalla. Tietysti on kiva nähdä kaikki tammikuussa saapuneet vaihtarit myös.

Ihanaa päästä kiertämään taas Uutta-Seelantia ja näkemään uusia paikkoja. On kyllä hyvä päästä pois Christchurchistakin hetkeksi. En ole kahteen viikkoon nähnyt aurikoa ja vesisade on ollut loputonta!



Kirjoitan tätä koulussa ja hyppytuntini alkaa pian loppua,(sekä ä:n ja ö:n kopioimisen into) joten toivotan vain hyvää viikonloppua kaille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti